Blogg

Slutet gott allting gott

av | 31 december, 2021

Oj vilket år!!! Starten med corona höll mig konstigt sjuk nästan hela året med totalt bortfall av smak och lukt. Detta följdes sedan av parosmi och anosmi. Panikångestattackerna avlöste varandra och varje gång jag tränade och tog i lite extra utlöstes en astmaattack varvat med panikångest. Jag hade värk i ben och armar av och till och en ihärdig harklingshosta genom hela året. Ett skitvirus med andra ord. 

Tråkigheterna balanserades upp av min ökade försäljning av mina smycken och jag har aldrig suttit så mycket i verkstaden som detta år, riktigt kul och roligheterna gjorde sig påminda. Tog också tag i hälsan mitt i coronakänningarna och gick ner nästan 15 kg med hjälp av en pt. Jag trotsade mitt dåliga mående till max vilket jag någonstans ändå tror hjälpte.

Jag började även ta kurser på framgångsakademin som gett mig många nya insikter om både livet och min framtida karriär. Jag älskar dem nya utmaningar som jag nu satt upp för mig själv inför 2022. Jag är så tacksam långt in i hjärtegropen över all fin feedback jag fått från så många människor gällande mitt skapande. Detta gör att jag nu vill ta min smyckevärld till en annan nivå, vi får se vad tiden utvisar. Jag har även lite andra projekt att ta tag i, vilket kommer bli så spännande.

Jag önskar alla ett hälsosamt och spännande nytt år och låt 2022 vara nytänkets år<3

 

Camilla Ekberg, smyckesdesigner

Processed with VSCO with g3 preset