Blogg

Personlig

av | 9 mars, 2017

Bloggskrivande

Jag brottas med mig själv varje dag över hur denna blogg ska te sig?! Det känns inte riktigt som jag att bjuda in allmänheten i mitt privatliv samtidigt som det känns som viktigt att våga stå för precis allt jag känner och gör!

Jag har otroligt mycket tankar, känslor och idéer inom mig som jag inte är redo för att skriva här ännu! Är otroligt privat och jag har svårt för människor som bara sitter och tycker till om folk (moralpoliser,språkpoliser,redigpitterskor m.fl.

Tyvärr är detta ett forum där just dessa människor frodas och det är här jag känner ett kraftigt motstånd till bloggskrivande. Detta som egentligen hade varit en fantastisk gåva att efterlämna sig en dag till de människor som älskade en förvandlas någonstans till en rädsla för folkets ev dumma kommentarer.

Jag är ju inte en världskändis precis så det löper kanske ingen risk för tråkUlla och hennes man trots allt!

Jag är ganska sjövild i mitt sätt att leva, tar inte petitesser som livets undergång utan är mer av tanken att INTE stanna kvar i samma rullor för länge om du ändå bara gnäller! Gör en 90 graders vinkel och se vad du hittar, lika spännande varje gång:)

Den största orsaken till att jag överhuvudtaget skriver denna blogg är främst för att själv få följa med på min livsresa och inspirera mina barn om inget annat när det gäller att våga satsa och följa dina drömmar oavsett vart det leder! Allt leder hela tiden till något nytt men du måste VÅGA förändra och inte hela tiden tänka på konsekvenser av allting!

Vad är det värsta som kan hända???

Hmmm, i alla fall så kör jag saker i min takt och nu närmar det sig något nytt snart;)

Hoppas min självkänsla ökar med tiden och jag kan totalt strunta i om någon skulle få för sig att tycka till något idiotiskt om en.