Blogg

entreprenörskap

av | 11 juni, 2016

Entreprenörskap

Lyssnade på Pingis Hadenius och Isabella Löwengrip som pratade om  att bli en framgånsrik entreprenör och förverkliga din affärsidé. Dom delade med sig av sina nybörjarmisstag som du bör undvika i uppstarten av din process och gav dig information om dem olika stegen av att driva eget. Märker hur jag slukar all info jag kan få och hur jäkla rätt det känns. Man KAN utveckla sin hobbie bredvid sitt yrke och lyckas riktigt bra med det! Precis som ovannämnda pratade om är passionen för det du gör absolut viktigast! Det är den lille rackaren som till syvene och sist hjälper dig förbi motgångarna som med all säkerhet komma dyka upp på vägen!

Vägrar ångra att jag inte följde mina drömmar när tiden är inne att ta farväl av jordelivet! Det är bara att köra på och strunta i alla andras negativa och tråkiga ”råd” om hur svårt och korkat det är att tro på att du kan lyckas med dina drömmar! Gillade skarpt att Isabella Löwengrip tryckte på att äldre människor (50 plusare) absolut ska våga ändra riktining och ge sig ut i farvattnet, då oftast deras ekonomiska situation stabiliserats något och ungarna utflugna (i de flesta fall).

”Jobba för att leva. Lev inte för att jobba”. Detta är en livsviktig regler som författaren Stefan Ekberg skriver om i sin bok ” Hur du motiverar dig själv när allt suger”. Ingen tackar dig när du ligger med dropp före 30 för att du slitit ihjäl dig i förtid! Vänd ryggen till åt sådant du vill ha mindre av helt enkelt!

DSC_0476