Blogg

stil

av | 14 november, 2016

Din stil

Att försöka illustrera vem jag verkligen är i bilder är inte lätt! Har alltid älskat indianer och den samhörighet de står för. Jag fullkomligt älskar alla detaljer inom indianlivet och hade mer än gärna både klätt och smyckat ut mig som en riktigt indiankriginna med risk för en stämning om förargelseväckande beteende!
 En annan stil jag avgudar är enkelheten i sin totala renhet! Har för att fb vän uttryckte sig på detta viset vilket jag gillar skarpt! Med andra ord ”Inget klydd (skånska) och sånt”! Gillar raka, enkla puckar!
Jag brukar säga att jag inte har någon stil men har förstått och accepterat att det OCKSÅ är en stil som en klok vän sa till mig Mirella Rohlin
– Camilla, att inte ha en särskild stil är också en stil, din stil!!
Jag är så tacksam för denna fras, jag slutade direkt att försöka identifiera mig en särskild stil för att visa vem jag var och vad jag stod för.
Jag har nu accepterat att man kan en mängd olika stilar som med all säkerhet grundar sig i de möten man varit med om under sin livstid. Har levt igenom en hel del möten med folk, alltifrån styckmördaren i Småland till presidentfamiljen i Venezuela och alkohlisterna på värnhemstorget. Scannar jag av möten med människor som passerat mitt liv känner jag mig otroligt rik! Jag har ett detaljseende men kommer sällan ihåg helheter vilket jag märker tar sig uttryck i mina smycken.
Jag älskar att jag hittat mitt sätt att uttrycka mig på genom min smycketillverkning. Här jag kan ge uttryck för de olika möten och sammanhang jag varit med om.

 

5-medium fullsizerender3-medium