Ingen ro ingen vila

Det närmar sig

Formex mässan närmar sig och jag arbetar för närvarande varje vaken minut.

Har börjat arbeta på mitt ordinarie jobb nu men det är ingen ursäkt att inte fortsätta med smyckeriet när jag kommer hem. Förstår nu folk som har personer till allt i sitt företag, fotografer, webdesigners, kundkontakter mm.

Jag är liksom inte där och får sköta allt själv. Tur att det är så fruktansvärt roligt men som vanligt skriker jag efter fler timmar på dygn!

Post navigation

Camilla

Jag kan jag säga att jag lätt representerar en stor del av befolkningens kvinnor i medelåldern som har ett heltidsjobb och trivs bra. Tre fina tjejer har jag också och det flyter också på bra. Efter en rejäl granskning i spegeln köper jag inte "bra" längre! Jag vill ha det bästa ut av mitt liv och bara göra saker jag ÄLSKAR och kanske till och med tjäna pengar på det! Glöden, passionen och ett mål i sikte är allt jag behöver för att våga göra den förändring många inte vågar! Kanske kan jag inspirera någon på vägen så häng gärna med på min resa från trygg svenne till drömlivet med risker på vägen och se vart vi hamnar<3 Nu kastar jag mig ut, ses!