Formex

Formex mässan

Det största som hänt mig kring mitt skapande är att jag blev en av de utnämnda till Design Talents till Formex mässan nu i augusti. Mässan är öppen mellan den 20-23 augusti och jag kommer stå i monter B:13:34. Så häftigt!!

Precis innan semestern fick jag ta del av denna glada nyhet och jag har under hela min semsester som är sju och en halv vecka lång suttit i min verkstad och skapat hippiesmycken som aldrig förr.

Jag är så taggad och det ska bli sjukt kul att få vara med om detta.

Post navigation

Camilla

Jag kan jag säga att jag lätt representerar en stor del av befolkningens kvinnor i medelåldern som har ett heltidsjobb och trivs bra. Tre fina tjejer har jag också och det flyter också på bra. Efter en rejäl granskning i spegeln köper jag inte "bra" längre! Jag vill ha det bästa ut av mitt liv och bara göra saker jag ÄLSKAR och kanske till och med tjäna pengar på det! Glöden, passionen och ett mål i sikte är allt jag behöver för att våga göra den förändring många inte vågar! Kanske kan jag inspirera någon på vägen så häng gärna med på min resa från trygg svenne till drömlivet med risker på vägen och se vart vi hamnar<3 Nu kastar jag mig ut, ses!