DET TAR FART!

Det tar fart!

Jag tänker inte ursäkta mig mer med dålig uppdatering, jag accepterar numera att det får ta den tid det tar.

Efter min heltidstjänst på skola har jag strukturerat nog varit i verkstaden tre dagar i veckan och endast producerat

smycken. Verkstaden har blivit något av ett smultronställe för mig vilket är extremt viktigt när man har ett så stressigt jobb som jag har.

Är det värt att stressa på som jag gör?

-Nä det är det verkligen inte!

-Gör något åt det då!

-Jag håller på;)

 

 

 

Post navigation

Camilla

Jag kan jag säga att jag lätt representerar en stor del av befolkningens kvinnor i medelåldern som har ett heltidsjobb och trivs bra. Tre fina tjejer har jag också och det flyter också på bra. Efter en rejäl granskning i spegeln köper jag inte "bra" längre! Jag vill ha det bästa ut av mitt liv och bara göra saker jag ÄLSKAR och kanske till och med tjäna pengar på det! Glöden, passionen och ett mål i sikte är allt jag behöver för att våga göra den förändring många inte vågar! Kanske kan jag inspirera någon på vägen så häng gärna med på min resa från trygg svenne till drömlivet med risker på vägen och se vart vi hamnar<3 Nu kastar jag mig ut, ses!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *