stil

Din stil

Att försöka illustrera vem jag verkligen är i bilder är inte lätt! Har alltid älskat indianer och den samhörighet de står för. Jag fullkomligt älskar alla detaljer inom indianlivet och hade mer än gärna både klätt och smyckat ut mig som en riktigt indiankriginna med risk för en stämning om förargelseväckande beteende!
 En annan stil jag avgudar är enkelheten i sin totala renhet! Har för att fb vän uttryckte sig på detta viset vilket jag gillar skarpt! Med andra ord ”Inget klydd (skånska) och sånt”! Gillar raka, enkla puckar!
Jag brukar säga att jag inte har någon stil men har förstått och accepterat att det OCKSÅ är en stil som en klok vän sa till mig Mirella Rohlin
– Camilla, att inte ha en särskild stil är också en stil, din stil!!
Jag är så tacksam för denna fras, jag slutade direkt att försöka identifiera mig en särskild stil för att visa vem jag var och vad jag stod för.
Jag har nu accepterat att man kan en mängd olika stilar som med all säkerhet grundar sig i de möten man varit med om under sin livstid. Har levt igenom en hel del möten med folk, alltifrån styckmördaren i Småland till presidentfamiljen i Venezuela och alkohlisterna på värnhemstorget. Scannar jag av möten med människor som passerat mitt liv känner jag mig otroligt rik! Jag har ett detaljseende men kommer sällan ihåg helheter vilket jag märker tar sig uttryck i mina smycken.
Jag älskar att jag hittat mitt sätt att uttrycka mig på genom min smycketillverkning. Här jag kan ge uttryck för de olika möten och sammanhang jag varit med om.

 

5-medium fullsizerender3-medium

 

 

 

 

Post navigation

Camilla

Jag kan jag säga att jag lätt representerar en stor del av befolkningens kvinnor i medelåldern som har ett heltidsjobb och trivs bra. Tre fina tjejer har jag också och det flyter också på bra. Efter en rejäl granskning i spegeln köper jag inte "bra" längre! Jag vill ha det bästa ut av mitt liv och bara göra saker jag ÄLSKAR och kanske till och med tjäna pengar på det! Glöden, passionen och ett mål i sikte är allt jag behöver för att våga göra den förändring många inte vågar! Kanske kan jag inspirera någon på vägen så häng gärna med på min resa från trygg svenne till drömlivet med risker på vägen och se vart vi hamnar<3 Nu kastar jag mig ut, ses!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *